Les gorres-mascareta reciclades es destinaran als sanitaris que treballen contra el COVID-19

Després de la cancel·lació del torneig de tennis Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó a causa de la crisi sanitària generada pel COVID-19, Banc Sabadell ha decidit donar les 20.000 gorres adquirides originalment com a obsequi als seus clients i convidats per a ser reciclades com a màscares-pantalles i ajudar així als equips sanitaris en la seva lluita contra la pandèmia.

Els primers beneficiaris d’aquesta donació seran els hotels que formen part d’aquesta iniciativa solidària que s’emmarca dins de el projecte Hotels Salut, articulat pel Consorci Sanitari i el Gremi d’Hotelers i a la qual s’han adherit el Cotton House Hotel i el grup hoteler Praktik a Barcelona.

Als hotels de Barcelona s’han habilitat més de 200 llits que allotjaran pacients que pateixen aquesta malaltia. Aquests rebran inicialment 1.000 unitats per al seu reciclatge. A més, està previst que pròximament s’uneixin més hotels a aquesta iniciativa. El reciclatge anirà a càrrec de Bombers, Mossos d’Esquadra, voluntaris i treballadors de el grup.

D’altra banda, l’hospital de campanya habilitat als pavellons 5, 7 i 9 d’Ifema, a Madrid, amb un total de fins a 1.300 llits en tot el complex, serà beneficiari d’un enviament inicial de 2.000 unitats per al seu reciclatge com a màscares de protecció per al personal sanitari. En aquest cas, les tasques de reciclatge de les gorres aniran a càrrec de les empreses Expoplac i MadeInBox, d’aquesta mateixa ciutat.

Banc Sabadell, entitat associada a Sant Cugat Empresarial, anirà materialitzant progressivament la donació de les 20.000 unitats, tant a les entitats esmentades com als diferents hotels i institucions que es vagin adherint a aquesta iniciativa solidària els propers dies.

Font: Banc Sabadell