L’operadora catalana associada compra el 100% de la companyia gironina d’energia sostenible Ecolium Energia S.A. i diversifica així la seva activitat econòmica més enllà del sector de les telecomunicacions.

Parlem Telecom ha adquirit la totalitat de la companyia energètica Ecolium Energia i entra en el sector de les renovables a Catalunya oferint plaques fotovoltaiques a empreses i clients particulars. En un comunicat aquest dilluns, la teleoperadora ha explicat que l’adquisició suposa la creació d’una nova divisió dins el Grup Parlem Telecom que comptarà amb la incorporació dels actuals gestors i fundadors d’Ecolium.

Ecolium és una companyia de Viladamat (Alt Empordà) fundada a finals del 2020, que es dedica principalment a la gestió de projectes d’energia verda i d’autoconsum fotovoltaic. Els seus objectius són reduir la dependència de consumidors particulars i empreses del sistema estatal d’energia, rebaixar la factura energètica i apostar per la sostenibilitat a Catalunya.

Amb aquesta operació, Ecolium podrà accelerar la seva expansió, ja que incorporarà dinou punts de venda addicionals gràcies a la creixent xarxa de botigues físiques de Parlem Telecom arreu del territori català. A més, comptarà amb l’estructura d’atenció al client de l’operadora de telecomunicacions catalana, que li generarà evidents eficiències operatives.