Poder oferir noves experiències digitals personalitzades i les solucions de TI més adequades, és fonamenta conèixer les necessitats tecnològiques dels clients. I és que, segons McKinsey & Co, durant els últims mesos, la pandèmia ha accelerat més la digitalització de les interaccions amb els clients que en els últims 3 anys, i moltes persones recorren a la tecnologia per connectar-se, col·laborar i crear. Aquest dimecres, HP ha anunciat en un comunicat, noves i potents funcionalitats per a la solució HP Omnicept, així com eines essencials, incloent noves alertes de maquinari, perquè els departaments de TI gestionin i supervisin les seves connexions de ZCentral Remote Boost a través de ZCentral Connect.

HP Omnicept – RV personalitzada

Les ulleres de Realitat Virtual (RV) HP Reverb G2 Omnicept Edition, ofereixen les característiques més avançades de les HP Reverb G2 i molt més: lents i àudio dissenyat per Valve, juntament amb un sistema de sensors d’última generació que mesuren el moviment muscular, la mirada, la mida de la pupil·la i el pols. Per millorar encara més l’experiència, s’ofereix HP VR Spatial Audio, àudio espacial impulsat per ML (Machine Learning) per a la RV a l’SDK d’HP Omnicept1. L’objectiu de les noves HP Omnicept, és aportar una tecnologia potent i intel·ligent als desenvolupadors perquè puguin crear noves experiències de RV ultrapersonalitzades, atractives i adaptables per a les empreses.

HP Omnicept - RV personalitzada

HP ZCentral – TI personalitzada

La solució ZCentral ha estat una part integral per mantenir a les empreses clau en funcionament durant la pandèmia. Des dels estudis de Hollywood fins a l’enginyeria i el desenvolupament de productes, passant per l’arquitectura i les institucions d’ensenyament superior, ZCentral ha estat una eina essencial a l’hora d’oferir computació remota per permetre als usuaris l’accés a la informàtica d’alt rendiment des de qualsevol lloc.

HP ZCentral - TI personalitzada

Per obtenir més informació sobre la solució HP Omnicept, pots visitar HP.com/Omnicept. Per obtenir més informació sobre HP ZCentral Remote Boost i ZCentral Connect, els clients poden visitar HP.com/ZCentral.

Font: HP