Networkia-Business-Center-SantCugatEmpresarial-Lamoraleja-MadridEl nostre associat Networkia Business Center, comença el mes d’abril ampliant el seu espai amb 16 despatxos completament equipats i un total de 85 noves estacions de treball disponibles.

Des de març de 2012, data en la qual Networkia va prendre la gestió d’aquest centre de negocis situat a l’Avinguda d’Europa, 14, al parc empresarial La Moraleja d’Alcobendas i fruit de la creixent demanda i exigència de clients i empreses de la zona vam prendre la decisió de portar a terme aquest projecte d’ampliació i comptar amb un Business Center de més de 2.300 m2 destinats a donar serveis a empreses i professionals.

La nova planta de Networkia Business Center la Moraleja compta amb 515m2, 16 despatxos exteriors de múltiples capacitats que combinen vistes al camp de golf de Golf Park Madrid, a la ciutat Telefónica i al centre comercial Moraleja Green.

Amb la intenció de culminar positivament aquest procés de millora, també han ampliat la sala de reunions més gran, la Sala Posidó que ha passat d’una capacitat per a 20 persones en format teatre fins a 25, així com el nostre coffee corner, una de les àrees de descans per excel·lència per als nostres clients sense oblidar la terrassa.

Gràcies a aquesta nova planta, el centre de negocis arriba als 2.300 m2 en total repartits en 44 despatxos equipats, 4 sales de reunions amb capacitats per a 6 i 25 pax, un hall central i un renovat office menjador de 70m2.

Donant aquest pas, Networkia Business Center La Moraleja es converteix en un dels centres de negocis de referència a la ciutat de Alcobendas posant a disposició de les empreses i professionals una qualitat d’instal·lacions i serveis tant administratius com empresarials excepcional i de gran valor per al municipi.

Podeu trobar més informació dels seus serveis a Networkia Business Center.