La companyia associada Epson afegeix quatre nous plans de preu al vostre servei de subscripció tinta ReadyPrint. Els nous plans ReadyPrint Flex, el servei de subministrament de cartutxos de tinta per a impressores i ReadyPrint EcoTank per a impressores amb dipòsit de tinta, augmenten encara més les opcions per als seus clients, independentment de com necessitin imprimir molt o poc. Amb ReadyPrint, la tinta es lliura al domicili abans que s’esgoti i permet estalviar els clients fins a un 90% en costos d’impressió.

S’ha afegit un nou pla de baix cost mensual al servei Epson ReadyPrint Flex, disponible per a les impressores Epson WorkForce i Expression Home. Amb un preu de tan sols 0,99 € al mes, aquest pla mensual econòmic resulta perfecte per a clients que només volen imprimir fins a deu pàgines al mes. Comptar amb un nou pla de menor cost mensual implica que ara hi ha sis plans disponibles des de les 10 fins a les 500 pàgines al mes. Amb ReadyPrint Flex, els clients trien un volum de pàgines impreses al mes (0,99 € per a 10 pàgines, 2,49 € per a 30 pàgines, 3,99 € per a 50 pàgines, 5,99 € per a 100 pàgines, 11,99 € per a 300 pàgines i 18,99 € per a 500 pàgines) i permet acumular pàgines no utilitzades durant els 2 mesos següents.

Per a clients que prefereixin una solució sense cartutxos, s’han afegit tres plans de preus nous a ReadyPrint EcoTank. Entre ells, s’inclou un nou pla mensual de 150 pàgines per 4,99 € i per a usuaris amb més volums d’impressió, nous plans de 1000 i 3000 pàgines per 14,99 € i 29,99 € respectivament. ReadyPrint EcoTank inclou cinc plans amb preus basats en volums d’impressió mensuals. També hi ha plans per a 300 pàgines (7,99 € al mes) i 500 pàgines (9,99 € al mes). Tots els plans ReadyPrint EcoTank inclouen el lliurament d’una impressora EcoTank per al seu ús durant la vigència del pla amb garantia de reparació al taller inclosa.

José Ramón Fernández, business manager de ReadyPrint a Epson Ibérica, comenta: “Poques coses hi ha més molestes que se t’esgoti la tinta quan més la necessites. El nostre servei de subscripció de tinta ReadyPrint evita aquest problema i s’està tornant molt popular. Clients de tot Europa ja gaudeixen de la tranquil·litat de rebre la tinta a domicili abans que se’ls hagi esgotat. I ara, amb encara més opcions, els que només imprimeixen petites quantitats també es poden beneficiar dels avantatges que ofereixen”.