Els models Workforce DS-770II, Workforce DS-530II i Workforce DS-730N s’han creat per a assegurar la fiabilitat de les dades en els fluxos de treball dels hospitals.

Els entorns sanitaris solen estar en constant pressió per augmentar la productivitat, reduir els costos i millorar la seguretat. És per aquesta mateixa raó que Epson, companyia associada a Sant Cugat Empresarial, ha llançat una sèrie d’escàners ideals per digitalitzar històries clíniques dels pacients i optimitzar fluxos de treball segurs: els escàners Workforce DS-770II, Workforce DS-530II i Workforce DS-730N.

Els escàners amb alimentador automàtic Workforce DS-770II, Workforce DS-530II i Workforce DS-730N ajuden els professionals sanitaris a millorar i accelerar els seus processos. Es protegeix millor la privacitat del pacient, les històries clíniques no s’extravien i els errors mèdics es redueixen al capturar i digitalitzar els documents mèdics. Amb els escàners Epson, els professionals sanitaris poden escanejar de forma fàcil i segura les històries clíniques dels pacients i oblidar-se de les preocupacions i els costos relacionats amb la pèrdua de documents.

“Els sistemes d’atenció sanitària de tot el món es troben sota una immensa pressió per a prestar serveis de primera línia, el que significa que necessiten comptar amb fluxos de treball i processos eficients. Els equips antiquats i els sistemes obsolets poden ser un obstacle per a cobrir aquestes exigències. Si a això afegim la necessitat d’alts nivells de compliment, podem veure per què el sector està adoptant mesures per millorar la qualitat de les històries clíniques digitals”, afirma Steve King, Manager – Product Màrqueting d’Epson Europe.

“Treballant en estreta col·laboració amb els principals proveïdors de solucions sanitàries, els nostres escàners ajuden els professionals sanitaris a portar un seguiment de les històries clíniques dins de fluxos de treball digitals segurs”, conclou King.