Parlem Telecom, Mutuacat, Catgas Catllum, Mussap Assegurances, Petrolis Independents i SolarProfit impulsen una plataforma anomenada FESELCANVI.CAT que convida els catalans a utilitzar serveis essencials de proximitat.

La plataforma neix amb l’objectiu de desenvolupar socialment i econòmicament Catalunya amb el lema: “Si ens agrada la proximitat, demostrem-ho sempre”.

FESELCANVI.CAT, la nova plataforma local de serveis, creada per Parlem Telecom, Mutuacat, Catgas Catllum, Mussap Assegurances, Petrolis Independents i SolarProfit, fa una crida als catalans perquè utilitzin serveis de proximitat amb l’objectiu d’activar l’economia catalana en aquests moments de crisi. Aquestes empreses fa temps que col·laboren juntes, ja que els uneixen els mateixos valors i conviccions. Per aquesta raó, han decidit crear la plataforma i oferir el millor servei possible als catalans.

Per impulsar la plataforma, aquestes empreses catalanes han creat una campanya que es llançarà aquest dimecres dia 9 de setembre a TV3, a diferents mitjans digitals i que també es podrà veure al seu web i a les xarxes socials de les empreses. La campanya ens fa una reflexió important “si no anem al supermercat amb l’AVE, si no tenim la perruqueria a 600 km, si no marxem del país per comprar roba… Per què ho fem per omplir el dipòsit, contractar la llum i el gas, les assegurances, l’energia solar o la telefonia?”.

 

Amb el lema “si ens agrada la proximitat, demostrem-ho sempre”, aquestes empreses conviden els catalans a consultar els seus serveis, ja que tenen seu a Catalunya, treballadors catalans i reinverteixen tots els seus beneficis al país.

Font: Parlem Telecom