La companyia associada Epson, ha anunciat a través d’un comunicat una àmplia col·laboració amb Usain Bolt, l’home més ràpid del món a Europa. El vuit vegades medallista d’or olímpic i àmpliament considerat com el millor velocista de la història, Usain Bolt, serà el rostre d’una gran campanya de notorietat per a les impressores sense cartutxos EcoTank de Epson.

Bolt protagonitzarà una campanya de publicitat a TV per a les EcoTank d’Epson que començarà a finals de setmana al Regne Unit i Alemanya, així com aparicions en tanques publicitàries, anuncis en línia i banners en webs, en cartelleria per a punt de venda a les principals botigues i centres comercials i en xarxes socials per a Europa.

Ja s’han venut més de 60 milions d’impressores EcoTank amb tancs de tinta d’alta capacitat a tot el món, des que es llancessin el 2010, permetent als usuaris estalviar fins a un 90% en costos d’impressió. Aquestes impressores vénen de sèrie amb ampolles de tinta d’alt rendiment, en lloc de cartutxos. Un pack d’ampolles de tinta equival a la tinta inclosa en 72 cartutxos.

El president d’Epson Europe, Yoshiro Nagafusa, comenta en relació a aquesta col·laboració: “Usain és el col·laborador ideal per a nosaltres! Es tracta d’una de les persones més reconegudes en el món i el seu caràcter divertit i proper ens ajudarà a donar vida a les nostres solucions d’impressió de baix cost d’una manera amena, fàcil de recordar i atractiva. Ara més que mai som molts els que treballem des de casa i també són moltes les famílies que porten una vida més atrafegada, de manera que és el moment ideal per llançar una campanya de notorietat sobre les nostres impressores EcoTank i els avantatges en estalvi de costos que aquestes suposen”.

Per la seva part Usain Bolt comenta: “Estic encantat de treballar amb Epson i ajudar a augmentar el coneixement de les seves impressores EcoTank a tot el món. Només col·laboro amb marques que crec poden aportar alguna cosa diferent, que marquen la diferència. Les impressores EcoTank eliminen varia de les frustracions habituals en relació a la impressió amb cartutxos, i qualsevol cosa que ajudi a millorar la qualitat de vida ha de ser una cosa bona. Però és molt més que això! Compartim molts valors com la construcció d’un millor futur. Per Epson, es tracta de construir confiança a través dels seus productes, que poden ajudar al desenvolupament i prosperitat de les comunitats. I per a mi, es tracta d’inspirar a altres a seguir els seus somnis, ja siguin grans o petits”.