Pallapupas, gràcies a la col·laboració de l’empresa associada Robin Hat, realitza el llançament d’una edició nadalenca i limitada dels seus mitjons. Després de més de 7 anys de col·laboració i relació, Robin Hat ha decidit, un cop més, aportar el seu gra de sorra a l’entitat mitjançant el disseny i fabricació d’un producte solidari. El benefici de la seva venda es destinarà íntegrament a Pallapupas, per tal d’omplir de riures els hospitals aquest Nadal.

Javier Garrido, co-fundador i CEO de la companyia, ha destacat que “torna a col.laborar amb Pallapupes es un orgull per la profunda admiració que sentim vers la tasca que duen a terme diariament als Hospitals i centres Sanitaris” Pallapupas i la seva tasca son imprescindibles als Hospitals i esperem que la gent es sumi a aquesta campanya i recaptar molts diners per a fer més gran encara la presència de Pallapupas

Per la seva banda, Victòria Vicens, membre del Departament de Sensibilització i Captació de Pallapupas, ha assenyalat que “el nostre objectiu és millorar l’estat emocional de pacients, familiars i personal sanitari, i tenir-ne especial cura en una època de l’any sensible i fràgil com és el Nadal. Estem molt contents i contentes de poder comptar amb Robin Hat, empresa amb qui compartim valors i relació des de fa anys, formada per persones que posen per davant la cura emocional i ens ajuden a portar somriures als hospitals”.