caixabank-applewatch-70220CaixaBank ha creat la primera aplicació d’una entitat financera a Espanya per a Apple Watch. La nova app de l’entitat financera ja està disponible a l’App Store d’Apple i a la botiga d’aplicacions pròpia de l’entitat, Caixa Mòbil Store, perquè els usuaris puguin utilitzar-la des del moment en què el dispositiu es posi a la venda en el mercat espanyol. 

El primer servei que CaixaBank ha adaptat per a Apple Watch és el cercador d’oficines i caixers. Amb ell, els clients poden veure des del seu smartwatch la ubicació exacta de les oficines i caixers més pròxims, incloent-hi la localització sobre mapes per fer més fàcil trobar el lloc exacte. Així mateix, l’Apple Watch mostra les dades de l’oficina i el detall dels serveis que s’hi ofereixen, com les característiques d’accessibilitat, l’horari o el telèfon de contacte.

Primera entitat del món en apostar pel wearable banking

L’aplicació per a Apple Watch suposa un nou llançament en la gamma de serveis de wearable banking de l’entitat. CaixaBank va ser la primera entitat financera del món que va apostar per a aquests dispositius com a nou canal de serveis bancaris. Actualment, disposa també d’app adaptada al SmartWatch 2 de Sony, que acumula més de 5.000 descàrregues i va rebre el premi The Banker a la millor innovació en canals tecnològics del món el 2014.

Font: Via Empresa