130109-ferrer-internacionalLa farmacèutica Ferrer, amb seu a Sant Cugat, ha invertit 30 milions d’euros en l’àmbit de la medicina personalitzada durant els darrers vuit anys.

Tot i així, la companyia té la intenció de centrar els seus esforços inversors als Estats Units perquè és una zona amb una estructura administrativa ‘més flexible’ que la de l’Estat espanyol per acceptar aquest tipus de medicina.

El conseller delegat de Ferrer, Jordi Ramentol, ha anunciat la quantitat invertida durant la 21a Trobada del Sector Sanitari a la IESE Business School. Ramentol ha explicat que l’Estat espanyol no disposa d’una xarxa que afavoreixi la implantació d’aquestes pràctiques, que consisteixen a adaptar els avenços tècnics i els tractaments a les necessitats de cada pacient. Per Ramentol, la clau d’aquesta aposta es troba en el fet que permet que les empreses asseguradores de salut tinguin un estalvi a mitjà i llarg termini.

Fa un mes, l’empresa va començar a produir a la seva planta de Sant Cugat la primera polipíndola de prevenció d’episodis cardiovasculars del món.

Font Cugat.cat