Autocars Calella ha signat un acord de col·laboració amb la Federació Catalana de Hockey, mitjançant el qual l’empresa de mobilitat es converteix en partner oficial de la institució esportiva, oferint els seus serveis de trasllat amb autocar a disposició dels clubs de hockey catalans durant tota la temporada. Durant la signatura, que ha tingut lloc recentment a Sant Cugat del Vallés, de la mà del president de la Federació Catalana de Hockey, Xavier Adell Salvatella, i del director general de Moventis, Miquel Martí Pierre, ambdós directius han destacat el seu compromís i il·lusió en el foment de la pràctica esportiva en aquests temps d’excepció.

En aquest sentit, l’acord reafirma el posicionament del Grup Moventis, associat a Sant Cugat Empresarial, com a referent en mobilitat col·lectiva, donada la seva fiabilitat demostrada en complir amb tots els protocols de seguretat, higiene i control, i se suma al d’altres entitats esportives que també confien en les empreses de mobilitat del Grup. Algunes d’elles són el Girona F.C, el CE Sabadell FC, la Federació Catalana de Natació, el Junior F.C., i de handbol: l’OAR Gràcia, el Handbol Sant Quirze, el Handbol Bordils o el Sant Martí Adrianenc, entre moltes d’altres.

“Expressem el nostre agraïment per la confiança dipositada d’una entitat esportiva tan rellevant com la Federació Catalana de Hockey. El compromís de les empreses del Grup Moventis amb el compliment dels protocols de seguretat, higiene i control és absolutament prioritari i acords com els assolits fins ara, amb entitats esportives i d’altres sectors, ens empenyen a seguir treballant diàriament per continuar essent l’empresa de mobilitat de referència en transport col·lectiu”, ha afegit Miquel Martí Pierre, gerent d’Autocars Calella.