SCE Tribuna BancSabadell1El dilluns 22 de gener va tenir lloc la reunió entre Sant Cugat Empresarial i Banc Sabadell per a la signatura de renovació de l’acord de col·laboració, per part de l’entitat financera, del Tribuna Sant Cugat Empresarial, antigament anomenat Sant Cugat Tribuna, de cara a les properes edicions de l’esdeveniment.

A la signatura han estat presents, per part de Banc Sabadell, el Director de la Xarxa Comercial de Catalunya, Josep Esteve, el Director Regional del Vallès Occidental, Benet Heredia, i el Director d’Oficina de Banca Comercial a Sant Cugat, Javier Garcia; de Sant Cugat Empresarial, el President de l’Associació, Joan Franquesa, la Vicepresidenta, Concepció Curet, i la Gerent, Sílvia Trabalón; i per part de la Fundació Sant Cugat Actiu, la Directora Sílvia Solanellas.

Joan Franquesa va destacar l’encertat suport de l’Associació pel Tribuna des dels seus inicis i, que avui encara, té més raó de ser perquè “estem cobrint una necessitat del món econòmic santcugatenc i el Banc Sabadell ho veu i és conscient de la importància d’apostar-hi sempre”, va ressaltar.

D’aquesta manera, Banc Sabadell segueix mantenint ferm el seu paper com a partner de referència d’aquest esdeveniment, reforçant un lligam entre les dues entitats que porta funcionant des del desenvolupament de la primera edició, sota l’antic nom de Tribuna Sant Cugat.

Amb una nova imatge totalment renovada, la primera edició de la nova etapa de Tribuna Sant Cugat Empresarial tindrà lloc el proper 6 de juliol i no serà fins al darrer trimestre de l’any quan es desenvoluparà el segon fòrum empresarial. A ambdós actes s’esperen al voltant de 300 assistents entre representants d’empreses de primer nivell i empresaris de renom.

 

SCE Tribuna BancSabadell2