La Junta d’Accionistes de l’operadora catalana associada ha autoritzat aquesta via de finançament per als propers cinc anys, que es destinarà principalment a l’acceleració del creixement inorgànic de la companyia.

La junta d’accionistes de Parlem Telecom ha aprovat aquest dimecres fer una emissió de bons i obligacions per valor de 30 milions d’euros per finançar l’expansió de l’empresa. Segons ha detallat l’operadora en un comunicat, els recursos obtinguts serviran per accelerar el creixement “inorgànic” de la companyia i adquirir empreses que complementin la seva aposta actual. Coincidint amb el primer aniversari de la seva sortida a borsa, l’empresa també ha fet balanç de la seva presència als mercats, on les accions ha augmentat el seu valor un 97%, passant de 2,8 a 5,6 euros.

Així mateix, la Junta també ha autoritzat que Parlem pugui ampliar el seu capital social en 20 milions d’euros durant el mateix període de cinc anys. Tots els punts de l’ordre del dia de la Junta d’avui s’han aprovat de manera pràcticament unànime, amb el 98% dels vots favorables.

Aquests anuncis coincideixen amb el primer aniversari de l’operadora al mercat BME Growth, on el valor de les seves accions ha augmentat en 12 mesos un 97% al passar dels 2’8 euros inicials fins als 5’6 euros actuals. Pel que fa a la capitalització de Parlem Telecom, també ha crescut considerablement al pasar dels 45’3 milions d’euros del 22 de juny del 2021 als 91 milions d’euros d’un any després. Properament, tal com s’ha anunciat durant la Junta d’Accionistes celebrada aquest dimecres, la companyia donarà a conèixer el seu Pla Estratègic per als propers anys.

“En l’últim exercici de 2021, Parlem Telecom va doblar pràcticament la seva facturació respecte el 2020 al passar d’uns ingressos de 18’8 milions a uns de 36,7”, ha afegit la companyia associada en un comunicat.