TeamEQ finalistasTeamEQ
, la start-up creadora d’un sistema de mesurament la salut dels equips amb seu a Barcelona, ha estat triada guanyadora del concurs Hack_D_Gap en la categoria HR Policy Solutions (solucions per a gestió de Recursos Humans) organitzat per 4YFN i Women4Tech en el marc del MWC.

L’organització del 4YFN i de Women4Tech han convocat el concurs Hack_D_Gap, exclusivament dirigit a solucions innovadores que utilitzen la tecnologia per gestionar i facilitar la igualtat i també la diversitat de gènere en la indústria tecnològica.

Després d’un procés de selecció internacional en el qual només han quedat 6 finalistes, la start-up TeamEQ, finalment s’ha alçat amb el guardó.
El premi preveu la participació de TeamEQ com convidada en els propers esdeveniments GSMA, que tindran lloc a Xangai i Los Angeles, i serà part del jurat de la següent edició de Women4Tech Hack_D_Gap Global Challenge, a més de beneficiar-se de la visibilitat internacional que atorga el prestigiós premi, així com el poder utilitzar el logo de Women4Tech Hack_D_Gap Global Challenge de forma oficial.

Hack_D_Gap ha premiat l’originalitat de la proposta tecnològica i humanística de TeamEQ, la solució de la qual permet als líders d’equips mesurar i augmentar el seu grau de motivació, efectivitat i benestar. La webapp de TeamEQ funciona de manera anònima i transparent, amb el que suprimeix d’entrada qualsevol barrera de gènere que pogués haver-hi. Per prendre les seves decisions els líders es basen en una enquesta de clima anual (55%), en la intuïció (25%) o simplement no saben com mesurar la salut del seu equip, encara que els agradaria fer-ho (20%). Per tots ells, TeamEQ és un TeamAnalytics en temps real que va més enllà d’una simple solució digital.

TeamEQ finalistas