El Grup Parlem Telecom, associat a Sant Cugat Empresarial, segueix en fase d’expansió i ha duplicat la seva facturació proforma anual assolint els seus millors resultats històrics el 2021; un any marcat per la sortida al mercat borsari BME Growth a finals del mes de juny

En concret, el grup de telecomunicacions ha aconseguit el 2021 uns ingressos de 36’7M€, que suposen un increment del 95% respecte els obtinguts el 2020 (18,8 M€) i tripliquen els del 2019 (10,9 M€). Pel que fa a l’EBITDA, ha tornat a ser positiu al passar-se de 660.000€ (2020) a 1.310.000€ (2021).

Durant el 2021, Parlem Telecom ha deixat de ser una operadora de telecomunicacions per esdevenir un Grup de Telecomunicacions amb capacitat d’aglutinar sota el seu paraigües diverses empreses. En aquest sentit, ha adquirit les companyies de telecomunicacions Octel i Bucle (València), Tecno-so (Taradell) i Sonnet (Hostalets de Balenyà), així com la companyia de serveis informàtics per a empreses Infoself (Girona). A més, s’ha llançat Aproop Telecom, una nova operadora ideada pel mercat valencià. Alhora, Infoself ha estat homologada per Red.es per tramitar subvencions del programa Kit Digital (Fons europeus Next Generation) per donar suport a les empreses en els processos de digitalització, ciberseguretat i servei al núvol.