L’empresa associada Teca Sàbat, amb més de 40 anys d’experiència al sector gastronòmic de Sant Cugat, ha tornat a realitzar una nova millora en benefici de tots els seus clients: la renovació de la seva carta, que en breu tindran, a les botigues gourmet Teca Riballatada i Teca Coll Favà, a la mateixa localitat santcugatenca. Tot amb un objectiu: seguir prioritzant la qualitat de la seva oferta gastronòmica a través de noves creacions i mantenint grans clàssics. Una aposta per un canvi d’imatge actualitzat i molt més accessible, adaptant- la a les noves tecnologies per a que tothom la tingui de manera immediata al dispositiu que vulgui.

Aquesta nova carta és una adaptació del que ja tenia fins ara, del segell que els va fer referents gastronòmics a Sant Cugat i que compta amb alguns plats que són novetat però mantenen l’essència de la firma. “Hem volgut mantenir la nostra essència sense perdre de vista l’important: escoltar les peticions del client i oferir-li el que demana”, expliquen des de les cuines de Teca Sàbat.

A més, amb aquesta renovació, l’equip de xefs no ha volgut deixar de costat la part ecològica i responsable amb el medi ambient, i per això han desenvolupat un nou format per servir les amanides, hummus i guacamoles en barquetes de bambú: sostenibilitat a cada elaboració.

I és que el punt fort que caracteritza les elaboracions d’aquest equip de xefs és que donen la mà a la millor cuina de producte i l’actualitzen. Per buscar la inspiració a l’hora d’elaborar la carta “sempre recorres a la memòria i l’experiència i vas incorporant tècniques, textures i altres”, expliquen. És una carta que s’adapta i el producte de temporada que els hi faciliten els seus proveïdors de confiança. Això també ha succeït amb les postres, que han evolucionat i ampliat la seva part de la carta, per a que es puguin complir tots els desitjos dels més golosos de cada casa.