Aquesta certificació reconeix que la companyia ha alineat les seves operacions per donar suport a molts dels ODS.

L’empresa associada Epson Europe anuncia que és la primera companyia del seu sector a obtenir una certificació internacional per alinear el Sistema de Gestió de la RSC amb l’esquema d’Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides – validat per l’organització certificadora líder mundial, Bureau Veritas . Aquesta certificació reconeix que la companyia ha alineat el seu negoci per donar suport a un ampli nombre d’ODS – responent, amb propòsit real, a la trucada de les Nacions Unides per mitigar alguns dels principals problemes que afronta el planeta per al 2030.

Aquest anunci subratlla el compromís d’Epson Europe amb una manera de fer justa, responsable i més sostenible. Amb un acord signat el 2015, els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides són el resultat de la col·laboració de més de 190 països i 1500 empreses – per identificar i abordar les oportunitats i desafiaments a nivell global . Les metes principals que es marquen amb els ODS inclouen la millora de la salut i l’educació, la reducció de les desigualtats, l’impuls del creixement econòmic i la mitigació del canvi climàtic en 17 àrees ben definides.

Epson Europe, primera companyia tecnològica en obtenir una certificació internacional per alinear el Sistema de Gestió de la RSC amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU

Yoshiro Nagafusa, President d’Epson Europe BV, comenta: “Epson ha respost a la trucada de l’ONU per crear millors empreses – desenvolupant les nostres tecnologies eficients, compactes i precises per crear un món més pròsper i harmoniós. Treballem amb Bureau Veritas per alinear els nostres objectius a curt, mitjà i llarg termini amb la materialització d’aquesta visió. Els ODS de l’ONU són ara una brúixola per ajudar Epson Europe a navegar cap a un futur més just, responsable i sostenible”.

Pedro González, Director Tècnic de Certificació de Bureau Veritas, comenta: “Epson Europe és conscient que el compromís amb els ODS de Nacions Unides és molt important per deixar-lo a l’atzar i, per tant, entén la necessitat d’integrar-lo a la base de les estratègies de negoci. Hem analitzat i auditat segons un estàndard estricte la seva activitat i Epson ha adoptat els canvis necessaris per ser la primera companyia tecnològica a obtenir una certificació internacional per alinear el Sistema de Gestió de la RSC amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Això s’aplica a totes les operacions relacionades amb Vendes, Màrqueting, Distribució i Postvenda dels productes i serveis Epson. El treball d’Epson és aquí testimoni del nostre compromís compartit per donar forma a un món millor”.