En les últimes setmanes el Grup ha posat en marxa diverses iniciatives per a preservar la salut i seguretat de la societat.

El Grup Catalana Occident ha destinat 2,27 milions d’euros al fons solidari creat des del sector assegurador per pagar una assegurança de vida col·lectiva, així com un subsidi als professionals sanitaris que resultin hospitalitzats pel coronavirus. La participació del grup s’ha articulat a través de les companyies Segurs Catalana Occident, Plus ultra Segurs, Segurs Bilbao, NorteHispana Segurs, i Atradius Crèdit i Caució, segons ha informat en un comunicat.

Tal com va avançar la setmana passada l’Associació Empresarial de l’Assegurança (Unespa), el sector ha constituït un fons solidari de 37 milions d’euros amb què es pagarà una assegurança de vida col·lectiva, així com un subsidi per als professionals sanitaris que resultin hospitalitzats per la Covid-19. Segons les estimacions d’Unespa, aquest fons donarà cobertura a més de 700.000 persones.

Comptaran amb aquesta protecció els metges, infermers, auxiliars d’infermeria, zeladors i personal d’ambulàncies que formen part de el Sistema Nacional de Salut i es trobin involucrats directament en la lluita contra el coronavirus. Així mateix, estaran coberts tant aquells que treballen en hospitals, clíniques i ambulatoris públics, com els que ho fan en centres del sector privat. L’assegurança també protegirà als metges, infermers, auxiliars d’infermeria i zeladors que treballen per a residències de gent gran, ja siguin públiques o privades.

Font: Grup Catalana Occident