L’empresa contact center de Sant Cugat del Vallès, CatServeis SXXI, ha incorporat en les darreres setmanes a Ricard Codines, un professional tècnic d’Intel·ligència Artificial.

L’objectiu de l’empresa associada, a l’hora de fer efectiva aquesta contractació, és donar resposta a l’evident augment de la demanda de solucions intel·ligents automatitzades. L’empresa reconeix la importància estratègica de disposar d’un departament tècnic que pugui reaccionar amb eficàcia i agilitat a aquesta creixent necessitat del mercat i dels consumidors.

El seu responsable tècnic d’IA està liderant la identificació d’oportunitats, el disseny de solucions personalitzades i la implementació de projectes estratègics que fan créixer la eficàcia en la gestió dels serveis que ofereixen per mantenir i millorar l’excel·lència en l’experiència del client.

El seu objectiu és analitzar i estudiar qualsevol opció de gestió en que la IA els pugui facilitar i millorar el servei que ofereixen per mantenir l’excel·lència en l’experiència del client.

CatServeis SXXI incorpora un professional d’Intel·ligència Artificial