Es tracta de la sisena vegada a l’última dècada en la qual CaixaBank rep aquest guardó de la revista britànica.

CaixaBank ha estat triat “Millor Banc a Espanya 2021” als premis Awards for Excellence de la revista britànica Euromoney, que cada any destaquen als líders en serveis bancaris de cada país.

Segons ha indicat l’entitat associada a Sant Cugat Empresarial a través d’un comunicat aquest dimecres, es tracta de la sisena vegada en l’última dècada en la qual CaixaBank rep aquest guardó de la revista britànica, reconeixement que se suma al de ‘Millor Banc a Espanya 2021’ per la revista estatunidenca Global Finance.

El jurat dels premis -format pel comitè editorial de la revista- ha triat a CaixaBank també per la seva capacitat per a “anticipar-se i adaptar-se a les condicions d’un mercat en contínua evolució”. També ha estat un factor important el compromís social de l’entitat amb els col·lectius més afectats per la crisi social i sanitària derivada de la pandèmia de la Covid-19.

El president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, ha assenyalat que “el premi és un reconeixement a la capacitat d’adaptació i anticipació de CaixaBank que, amb la fusió amb Bankia, s’ha convertit en el principal grup financer de país. Després de la integració, comptem amb una excel·lent plataforma, una nova CaixaBank reforçada que ens permet afrontar el futur des d’un punt de partida privilegiat per donar suport a la recuperació del nostre país”.

Per part seva, el conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, ha mostrat la seva satisfacció pel premi i ha indicat que, “en els últims mesos, a CaixaBank hem consolidat el nostre lideratge en el sistema financer amb una intensa activitat bancària, una millora de l’eficiència i la rendibilitat, i l’enfortiment del nostre balanç, que ens han permès donar suport de manera decidida a les famílies i empreses durant la pandèmia, demostrant que sempre estem al costat dels clients i al servei de tota la societat”.

Font: CaixaBank