inversa-tradeEl programa Emprenedoria INversa neix amb la voluntat d’acompanyar empreses de nova creació i aquelles consolidades que volen engegar noves iniciatives, per convertir les idees en projectes. Aquest pla, de quatre mesos de durada i que arrencarà al setembre, està impulsat per l’associació INpulsa, en col·laboració amb el SC Trade Center i l’Ajuntament, a través de la Fundació Sant Cugat Actiu.

El curs arrencarà al setembre i les seves bases d’inscripció es podran consultar a partir d’aquest dimecres. Les matriculacions per a la primera edició estaran finançades íntegrament per la Fundació Sant Cugat Actiu, tot i que una condició per participar-hi és establir-se al SC Trade Center i abonar el lloguer del despatx que s’assigni.

El programa, de quatre mesos de durada, pretén fer una aproximació als factors que conformen un projecte: equip; màrqueting, comunicació i vendes; organització; finances i àmbit legal. A més, vol acostar als aprenents una visió crítica i externa sobre el seu projecte, per poder considerar-lo amb perspectiva.

Un dels responsables d’Emprenedoria INversa i membre de INpulsa, Lluís Godayol, ha explicat que el pla no pretén potenciar projectes extraordinaris, sinó fer-ne triomfar molts d’altres.

Font: Cugat.cat