EU Mediterrani i edeon signen un acord de col·laboració per seguir impulsant la trobada professional. Aquesta segona edició de la JMC es realitzarà el 21 d’abril a l’Escola Universitària Mediterrani, a Barcelona.

La segona Jornada de Màrqueting en català (JMC) arrela amb força i canvia d’ubicació. L’agència de comunicació i màrqueting edeon i l’Escola Universitària Mediterrani (centre adscrit a la Universitat de Girona) han arribat a un acord per tal de sumar esforços i seguir impulsant la trobada dels professionals del màrqueting en català.

En l’anterior edició, celebrada a la seu d’ESADE CREAPOLIS a Sant Cugat del Vallès, es va comptar amb el patrocini de la Fundació.cat i la col·laboració d’empreses i entitats com; La Brava, Frit Ravich, Sant Cugat Empresarial, La Fageda, EU Mediterrani, CECABLE i Plataforma per la Llengua. Es van aplegar un centenar de persones que van escoltar les ponències de Miguel Centeno, Sponsorship Manager Marketing del diari SPORT, en José Luis Blanco, ex atleta i president del Club La Sansi, en Marc Biosca, tècnic de l’àrea d’empresa de Plataforma per la Llengua, el director general d’Amat Immobiliaris, Guifré Homedes, i la directora de Màrqueting d’Agrofresc, Anna Rúbia.

Amb l’objectiu de seguir normalitzant la presència del català a les empreses, i en especial a les campanyes de màrqueting i comunicació, els organitzadors ja estan ultimant la graella amb els ponents d’aquesta segona edició.

“Estem tancant ponències amb empreses de referència que poden compartir casos d’èxit d’estratègies de màrqueting en català. Volem demostrar que a Catalunya, fer campanyes en català és possible i rendible”, explica en Lluís Feliu, director de màrqueting de l’agència edeon i un dels impulsors de la JMC. Per la seva banda, en Rafa Arza, adjunt a gerència de l’EU Mediterrani, assegura que “creiem que els objectius de la jornada encaixen molt bé amb els fonaments del nostre Grau en Màrqueting, un grau universitari obert al món, que entén el màrqueting com la millor eina per connectar empreses i persones”.

Premi ‘Tarannà 2020’:

Per segon any consecutiu, el sotsdirector de RAC1 i RAC105, Jofre Llombart, farà entrega del guardó a l’empresa que segons professionals d’edeon, docents de la UdG i alumnes de màrqueting de l’EU Mediterrani normalitza i utilitza el català de forma més efectiva en les seves campanyes de màrqueting. La gironina Konig, empresa de restauració amb una quinzena d’establiments, va ser la guanyadora del guardó ‘Tarannà 2019’ durant la primera edició de la JMC. Els guanyardors del Premi Tarannà són empreses que han estat seleccionades tenint en compte diferents criteris com: portal web, presència a xarxes socials, etiquetatge de productes, projecció, accions solidàries, publicitat, retolació i atenció al client.

Més informació de la II Jornada de Màrqueting en Català:

http://www.edeon.cat/jornadamcat/

Jornada de màrqueting en català