La companyia associada Epson, marca líder mundial de videoprojecció i líder del mercat de ProDisplay a EMEA, llança una nova generació de projectors 3LCD d’alta lluminositat, ultralleugers, eficients i compactes, per continuar impulsant la transformació digital sostenible a sectors com el dels esdeveniments, l’educació, el retail o el màrqueting experiencial.

Després de l’èxit de la sèrie EB-L20000U, la nova gamma d’alta lluminositat en projecció 3LCD d’Epson afegeix els models de 20.000 lúmens més compactes i lleugers del món (EB-PU2220B/EB-PU2120W), que són un 70% més compactes i un 50% més lleugers que el seu predecessor (EBL20000U).

La nova gamma ofereix als usuaris importants avantatges, entre els quals s’hi inclouen una mida i un pes molt reduïts, una instal·lació i configuració més senzilles, un manteniment simplificat i una gran qualitat d’imatge. La nova gamma de projectors làser compactes i ultralleugers s’ha dissenyat per a ús en grans auditoris, esdeveniments en streaming, concerts i sales de conferències, on oferir experiències immersives d’alt impacte.

Una transformació digital sostenible

En un context en el qual grans empreses, pimes i micropimes tenen per davant el repte d’adaptar-se a la nova economia digital d’una manera sostenible, Epson continua treballant per a desenvolupar solucions que posin la innovació al servei de la sostenibilitat. La nova gamma de projectors 3LCD de Epson aporta importants avantatges en sostenibilitat, com un menor consum energètic i una reducció significativa de components d’embalatge amb una menor petjada de carboni ja que, gràcies a la seva grandària i pes reduïts, els projectors són més fàcils d’emmagatzemar, transportar i instal·lar. Tot això permet estalviar espai en el magatzem, així com costos de mà d’obra en instal·lació.

“És un plaer anunciar el llançament de la nostra darrera generació de projectors ultralleugers i compactes d’alta lluminositat”, comenta Roger Artigues, director de la divisió de videoprojecció d’Epson Ibérica. “Estic convençut que aquesta nova plataforma de visualització 3LCD es convertirà en el punt de referència del sector quant a qualitat i flexibilitat, cosa que no només estalviarà temps d’instal·lació i costos d’enviament, sinó que també reduirà l’impacte mediambiental per a l’important i creixent segment del mercat de 20.000 lúmens”.

“Com a fabricant de projectors líder al món, hem tingut en compte els comentaris dels nostres clients i creiem que aquesta nova sèrie de projectors respon a la necessitat del mercat de solucions de visualització d’alta lluminositat més compactes, que ocupin menys espai, més lleugeres , fiables i versàtils”, afegeix Artigues.