L’Orquestra Simfònica Sant Cugat oferirà diumenge 21 de novembre, al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt, i divendres 26 de novembre, al Teatre-Auditori Sant Cugat, la cinquena simfonia de Beethoven, una obra cabdal del repertori de la música clàssica.

En aquest mateix concert la formació simfònica santcugatenca també interpretarà l’obertura “Il barbiere di Siviglia”, de Gioachino Rossini (1792-1868) i el concert per a dos clarinets i orquestra op.91 de Franz Krommer (1759-1831), obra brillant i virtuosa d’un autor contemporani de Beethoven. En la interpretació d’aquesta peça hi participaran els clarinetistes Ionas i Juanjo Mercadal. El concert serà dirigit per Roit Feldenkreis.

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat oferirà la cinquena simfonia de Beethoven

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat

El 1990 va néixer l’Orquestra de Cambra Sant Cugat, embrió de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat. En aquests anys, aquesta formació simfònica ha realitzat més de 700 concerts arreu del país (al Palau de la Música Catalana, al Gran Teatre del Liceu, a L’Auditori de Barcelona, al Palau de Congressos de Catalunya, a la Sala Oval del Palau Nacional, al Palau Sant Jordi…) i ha esdevingut una de les principals orquestres de Catalunya. Des de la temporada 1996-97, l’Orquestra Simfònica Sant Cugat compta amb un cicle estable de concerts al Teatre-Auditori Sant Cugat. Dirigida per Josep Ferré, s’ha caracteritzat des dels seus inicis per l’experimentació i la recerca constant de nou repertori i diferents estils musicals: òpera, jazz simfònic, música clàssica, música contemporània, sarsuela, flamenc… i música de pel·lícules.