La 16° edició de la Jornada Solidària d’HP tindrà format virtual i serà gestionada per prop de 100 empleats voluntaris dels diferents centres de la companyia a Espanya.

HP Espanya celebra una nova edició, la segona en format virtual, de la seva iniciativa més solidària. Uns 100 empleats voluntaris dels diferents centres que HP té a Espanya (Barcelona, Lleó i Madrid) seran els encarregats de gestionar i organitzar totes les activitats de la 16a edició d’HP Charity Journey 2021 perquè tots els empleats de la companyia participin en la recaptació de fons. Aquesta nova edició començarà el mes de juny i es prolongarà fins a principis d’octubre de 2021, quan s’anunciarà la quantitat recaptada. Després de més de quinze anys celebrant aquesta jornada, la companyia ja ha recaptat més de mig milió d’euros per a finançar desenes de projectes socials de tot el món.

En aquesta edició, els empleats d’HP han presentat un total de 29 projectes, gràcies a la Fira d’Entitats Socials, una jornada celebrada el mes de març passat en la qual es van presentar més de 20 projectes, alguns dels quals van acabar apadrinats per empleats. Les sis entitats que han estat finalment seleccionades per a rebre els fons que recaptin els empleats d’HP durant l’HP Charity Journey 2021 són: asociación ADAVAS, Fundación Colores de Calcuta, Fundació La Nineta dels Ulls, Fundació Viver de Bell-lloc, Nukoko Ghana y la asociación AECC.