logo-ricohLa beca d’investigació, de 20.000 euros, s’emmarca dins de l’acord de col·laboració amb l’aecc-Catalunya contra el Càncer de Barcelona

RICOH España, empresa tecnològica especialitzada en equipament digital per a oficina, solucions d’impressió de producció, sistemes per a la gestió de documents i serveis de TI, ha finançat una beca de 20.000 euros per a un treball de recerca sobre el càncer de mama que desenvolupa l’Hospital Clínic de Barcelona – IDIBAPS. La beca s’emmarca dins de l’acord de col·laboració que l’empresa ha assolit amb l’aecc-Catalunya contra el Càncer de Barcelona.

El projecte El paper del sistema neuroendocrí en la regulació de la quiescència de les cèl·lules tumorals disseminades està liderat per la Dra. Paloma Bragado i té com a objectiu dissenyar teràpies més efectives per tractar la malaltia metastàsica en pacients amb càncer de mama.

El suport a aquesta investigació ha estat possible gràcies a la recaptació assolida en el Mes Solidari que RICOH España va celebrar el mes de desembre de 2014. RICOH va involucrar els seus col·laboradors en accions socials per contribuir a la lluita contra el càncer. Entre altres, es va dissenyar una dessuadora solidària que tots els col·laboradors de RICOH España i els seus familiars i amics van poden adquirir a canvi d’un donatiu per a la causa. L’empresa va duplicar la quantitat total recaptada per l’adquisició de les dessuadores i la donació del lot de Nadal per destinar-lo a aecc-Catalunya contra el Càncer de Barcelona.

Amb aquesta iniciativa solidària, RICOH reforça la seva política global de contribució a la societat, desenvolupament de la comunitat local i creixement de les noves generacions.