Amb l’arribada de la temporada de les festes de Nadal, contractar una empresa de càtering s’ha convertit en una tendència emergent en els últims anys entre tots els consumidors. El plaer de convidar i no cuinar ha suposat un canvi cultural, que s’ha traduït en un augment significatiu de les sol·licituds de caterings especialitzats que ofereixen una àmplia gamma de delicioses opcions tant pels aperitius com pels plats principals.

La Teca Sàbat, associada a Sant Cugat Empresarial, s’ha convertit en l’empresa líder de Sant Cugat del Vallès en portar el Nadal a les cases de tots els seus clients. Igual que hi ha la típica encesa de llums de Nadal, les botigues de la Teca Sàbat, de Ribatallada i Coll Favà, ja és tota una tradició la publicació de la carta de Nadal a principis del mes de desembre.

Maria López, Cap de comunicació i marketing de la Teca Sàbat, explica queLa carta de Nadal de la Teca Sàbat està dividida entre els aperitius, els plats nadalencs i els meetings & cocktails d’empresa. Aquesta edició nadalenca 2023 presenta moltes novetats gastronòmiques que sorprendran als clients però, sempre mantenint plats tradicionals típics d’aquesta època de l’any”.

Un dels principals motius del creixement de la contractació d’una empresa de càtering per aquestes dates tant senyalades és la comoditat de l’elecció dels aperitius i plats, l’estalvi de temps de preparació i menjar de qualitat.

  • Comoditat: En lloc de dedicar hores a planificar i preparar cada plat, els clients poden seleccionar fàcilment els seus plats preferits de cartes ja establertes, que sovint inclouen opcions per a tots els gustos i restriccions dietètiques. Aquesta flexibilitat permet satisfer les preferències de tots els convidats sense la necessitat de compromisos extensos.
  • Estalviar temps: El procés de preparar una festa de Nadal, amb totes les seves complexitats culinàries, pot ser una tasca abrumadora pels amfitrions. Amb els serveis de càtering, el temps que s’ha de dedicar a la compra d’ingredients, la preparació dels plats i la neteja posterior es redueix considerablement. Això permet als amfitrions gaudir més del temps amb els seus convidats i mantenir-se relaxats durant les celebracions.
  • Menjar de qualitat: Els caterings especialitzats destaquen per la seva habilitat per oferir menjar de qualitat sense que els clients hagin de preocupar-se per la complexitat de la seva preparació. Els xefs experts en els serveis de càtering garanteixen que cada plat estigui fresc, ben presentat i deliciós.

Què inclou la carta de Nadal de la Teca Sàbat?

La carta de Nadal de la Teca Sàbat es una combinació de tradició i modernitat. El client pot trobar tant els típics canelons de nadal, la Sopa de brou de Nadal amb galets farcits de pilota, l’escudella i carn d’olla (només pel dia 25 de desembre que inclou el Caldo de brou de Nadal, galets, pilota, cigrons, verdures i cansalada), el capó del Prat rostit al forn, de manera tradicional, a la catalana, com el mig pollastró ecològic amb tomàquet cherry confitat, patata al romaní i salsa de soia i pimentón de la Vera, el salmó en full amb espinacs i ricotta o el tàrtar de salmó marinat amb alvocat, entre molts d’altres.

La carta de Nadal de la Teca Sàbat s’ha convertit en tota una tradició pels clients de Sant Cugat del Vallès

D’altra banda, hi ha els aperitius els quals destaquen les coques salades, els canapès i els minicanapes, els sandvitxos, les broquetes box, les pastes cocktail i la selecció gourmet (es fan al gust, en safates i sota comanda), entre d’altres.

Comanda sota previsió

L’equip de la Teca estableix que tant les comandes de la Carta de Nadal com la d’aperitius han de realitzar-se abans del 20 de desembre i han de ser mínim de 2 racions per producte.

La carta d’aperitius estarà disponible totes les festes de Nadal i de Reis, excepte el 25 i 26 de desembre. Aquest motiu és perquè el dia 25 i 26 hi ha un alt volum de comandes de primers i segons plats per dinars familiars. Els dies 24 i 31, en canvi, els clients fan sopars i s’escau més el pica-pica a taula.