Logo SCE 2014 blau

L’Associació Sant Cugat Empresarial vol expressar la seva satisfacció per l’ampliació del catàleg de tràmits de la Finestreta Única d’Atenció Empresarial, que es va aprovar el passat dilluns durant el ple municipal celebrat al consistori de Sant Cugat del Vallès.

 
Amb aquesta ampliació des de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa (FUE), es tindrà accés  a tots els expedients tramitats de forma electrònica relacionats i impulsats per l’activitat empresarial i econòmica, incorporant l’inici, gestió i seguiment del conjunt de la tramitació. 
 
També es va acordar que els serveis municipals implicats donin resposta a l’OAE a les consultes sobre tràmits i informació d’altre naturalesa per tal de que el temps no superi el període establert en la Carta de Serveis.                                                                                                                                                                       
 
“Ens hem de felicitar que des del punt de vista municipal s’aprovi una millora reivindicada històricament per l’Associació Sant Cugat Empresarial. Considerem imprescindible que la FUE esdevingui un espai centralitzat, per poder facilitar la tramitació de qualsevol expedient, des del principi fins al final, què permeti agilitzar totes les gestions urbanístiques dels santcugatencs i de les empreses, afavorint el creixement de les activitats econòmiques de la ciutat” senyala Joan Franquesa, president de Sant Cugat Empresarial.