reemReempresa és una iniciativa de la patronal CECOT per fomentar la compra-venda de petits negocis amb l’objectiu d’evitar que desapareguin.

L’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb la patronal CECOT i la Diputació de Barcelona per impulsar la iniciativa de Reempresa a la ciutat. El projecte de la patronal vallesana té per objectiu crear i estructurar un mercat de compra-venda de negocis petits a Catalunya. De la mateixa manera, no tancar negocis vol dir mantenir llocs de treball i en conseqüència no deixar persones a l’atur.

Es tracta de buscar una segona vida als petits negocis que per diferents qüestions acabarien tancant. A la presentació del projecte a Sant Cugat, el president de la Patronal CECOT i del Centre de Reempresa, Antoni Abad, ha dit que Reempresa va néixer perquè “no ens podem permetre que desaparegui el teixit empresarial català”. Amb la voluntat de salvar els petits comerços, Reempresa ha obert diverses oficines arreu del territori català per “mantenir la confiança i això només s’aconsegueix amb la proximitat”, ha afegit Abad. El Centre Reempresa és una col·laboració público-privada entre la patronal CECOT i la Diputació de Barcelona.

Font: Tot Sant Cugat