La companyia Epson, associada a Sant Cugat Empresarial, amplia la seva gamma de capçals d’impressió PrecisionCore amb l’objectiu de donar resposta al canvi accelerat cap a la impressió digital en els sectors comercial i industrial. El D3000-A1R és el primer model de la nova gamma de capçals d’impressió Epson que admeten la circulació de tinta a nivell d’injector, el que augmenta la fiabilitat al reduir els requisits de neteja i taponat dels injectors.

El capçal d’impressió es pot utilitzar en mode monocolor amb una resolució de 1200 ppp, o en dos colors amb una resolució de 600 ppp. Això, i la tecnologia d’impulsió d’alta freqüència, permeten al D3000-A1R oferir una qualitat d’imatge excepcional i altes velocitats d’impressió comparables a les de les impressores analògiques existents.

Gràcies a la seva banda d’impressió de 67 mm, el DC300-A1R és fàcilment escalable per a aplicacions àmplies i d’alta qualitat, com embalatge flexible, etiquetes i decoració. El seu disseny robust i industrial permet la manipulació segura sense danyar els injectors del capçal d’impressió.

“La nova sèrie de capçals d’impressió de tinta amb base aquosa i recirculació a nivell d’injector demostra el nostre compromís amb el desenvolupament de tecnologies que contribueixin a la impressió digital de baix impacte mediambiental i a l’acceleració de la innovació en injecció de tinta”, afirma Magí Besolí, Business Manager d’Epson Ibèrica.

“El nou capçal D3000-A1R se suma a la qualitat i a la fiabilitat de la tecnologia PrecisionCore, líder al sector, afegint màxima flexibilitat a una gran varietat d’aplicacions d’impressió industrial. L’ample i el disseny del capçal d’impressió són únics en el sector, i permeten configuracions altament escalables en matrius de diversos capçals”.