jaume-guardiola-banc-sabadellBanc Sabadell preveu obrir l’any vinent oficines de representació a Colòmbia i el Perú i convertir les que ja té a Singapur i Polònia en sucursals.

Així ho ha anunciat aquest dimarts el conseller delegat del Sabadell, Jaume Guardiola, durant la seva intervenció a la Reunió Anual de Directius que ha celebrat el banc a Barcelona i a la qual han assistit els primers 500 executius de l’entitat.

Guardiola ha explicat que el 2015 estarà marcat en bona part per una clara millora de l’escenari macroeconòmic i pels nous passos cap endavant que farà el banc en el seu procés d’internacionalització.

“El banc està molt focalitzat en el creixement orgànic a Amèrica i estem oberts a noves oportunitats que puguin sorgir en aquell mercat”, ha manifestat Guardiola, segons un comunicat del grup català. Ha assenyalat, en aquest sentit, que Banc Sabadell tindrà fitxa bancària a Mèxic durant l’any vinent, amb la previsió de començar a operar amb empreses durant el segon semestre de l’any i amb particulars a partir del 2017.

Aquest 2014, Banc Sabadell ha reforçat la seva presència internacional després de culminar els processos d’integració de Lloyds Banking Group i Banco Gallego, i tancar la compra del JGB Bank de Miami, als Estats Units, per un import de 36,4 milions d’euros.

Jaume Guardiola, d’una altra banda, ha destacat que el banc ha complert aquest any per damunt de les seves previsions amb el seu pla estratègic Triple 2014-2016, basat en els eixos de la rendibilitat, la transformació del model comercial i del balanç i la internacionalització. “El creixement de la rendibilitat en les seves diferents magnituds se situa per damunt dels pressupostos fixats”, ha comentat el directiu, que ha atribuït aquest resultat a l'”esplèndida” aportació dels recursos al compte de resultats i a l’augment dels nivells d’activitat comercial en totes les línies de negoci.

Segueix llegint la notícia a Via Empresa