Durant la jornada d’aquest dilluns l’alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, ha rebut en visita institucional a una representació de la nova Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial, encapçalada pel seu president, Eduard Torres. A la trobada també hi han estat presents el regidor d’Urbanisme i Medi Natural de l’Ajuntament de Sant Cugat, Àngel Pedrós; i el regidor d’Empresa, Innovació i Internacionalització i Energia, Albert Salarich.

Durant la reunió, el president de Sant Cugat Empresarial, Eduard Torres, has traslladat a l’alcalde de Sant Cugat, les principals línies d’acció per als pròxims quatre anys, enfocades en l’expansió de la presència i la visibilitat de l’Associació en l’àmbit econòmic i social de la ciutat i el seu entorn, que es tradueixi en més lobbisme a tots els nivells de cara a les empreses associades.

La nova Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial presenta les línies estratègiques d’aquest nou mandat a l’Ajuntament de Sant Cugat

Per la seva part, els representants del consistori han compartit els principals projectes de ciutat, especialment aquells relacionats amb l’àmbit econòmic i empresarial. En aquest sentit, Sant Cugat Empresarial ha expressat la seva disposició per a col·laborar estretament en els grans projectes municipals i supramunicipals, així com en la resolució de problemàtiques als parcs empresarials locals.  A més, la Junta Directiva ha expressat el seu interès a liderar, juntament amb l’Ajuntament de Sant Cugat, la creació d’un jutjat propi a la ciutat.

Aquesta trobada institucional ha ressaltat la necessitat de continuar treballant en conjunt per generar un desenvolupament econòmic més gran i posicionar Sant Cugat com un pol d’atracció empresarial, d’innovació i de talent.

La nova Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial presenta les línies estratègiques d’aquest nou mandat a l’Ajuntament de Sant Cugat