El despatx professional Sant Cugat Consulting, associat a Sant Cugat Empresarial, s’integra a Talenom, empresa finlandesa líder global en el mercat de serveis comptables i financers  del nord d’Europa. Amb un creixement mitjà anual de vendes del 16% entre 2005 i 2021, la companyia liderada per Otto-Pekka Huhtala ocupa més de 1.000 persones a Finlàndia, Suècia, Italià i Espanya, i cotitza al Nasdaq nòrdic, amb una valoració aproximada de 325 M€.

Nous reptes professionals i tecnològics

Aquesta integració estratègica permetrà a Sant Cugat Consulting continuar la seva expansió en volum i intensitat, consolidant-se com un dels despatxos de referència del Vallès en l’àmbit fiscal, comptable, laboral i jurídic. Amb oficines a Sant Cugat del Vallès i Sabadell, el despatx associat es prepara per afrontar nous reptes professionals i tecnològics cada vegada més exigents, que li permetran obtenir millors quotes de responsabilitat en un mercat dinàmic i competitiu.

Sant Cugat Consulting s’integra a l’empresa finlandesa Talenom

L’objectiu de Talenom és proporcionar el millor assessorament en les àrees comptable, laboral, fiscal i jurídica, a més de facilitar el dia a dia dels clients a través de la seva plataforma de gestió, per a acompanyar-los en la transformació digital del seu negoci. Aquesta associació estratègica permetrà a Talenom impulsar el seu creixement a Europa i consolidar-se com a referent en digitalització i serveis integrats de gestió del negoci per a empreses i autònoms en el mercat espanyol.

Aquesta integració permet combinar l’experiència de Sant Cugat Consulting amb l’excel·lència de Talenom, creant així una sinergia que beneficiarà cadascun dels seus clients. El despatx santcugatenc assegura que el seu equip de professionals ‘continuarà oferint el millor consell i el nostre compromís amb la qualitat, el servei excepcional i la satisfacció del client es mantindrà intacta. L’objectiu continua sent brindar serveis de qualitat i atendre les necessitat de cadascun dels nostres clients com hem fet durant aquests 30 anys’.

Sant Cugat Consulting s’integra a l’empresa finlandesa Talenom