JD-14OctubreEl dimecres 14 d’octubre ha tingut lloc la reunió de la Junta Directiva de l’Associació Sant Cugat Empresarial, celebrada a les instal·lacions d’ESADE CREAPOLIS de Sant Cugat, a on s’han destacat, com a trets principals, la signatura del nou conveni amb l’Associació Incorpora, l’estratègia de Responsabilitat Social Corporativa de l’Associació i la nova aplicació mòbil per a smartphones i tabletes “WUPcity”.

“Actes com el d’avui ens fan créixer com a societat”, ha esmentat el president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, sobre l’acte de renovació de la signatura amb ‘Incorpora’, un projecte d’introducció de persones amb dificultats i/o risc d’exclusió social a dins del món laboral, el que els hi permet una total integració a la societat. Aquest projecte s’impulsa des d’el Grup Catalònia i l’Obra Social “La Caixa”, i compta des d’ara amb la col·laboració també de l’Associació Sant Cugat Empresarial.

També relacionat amb l’àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa, s’ha acordat per unanimitat la dedicació de recursos, que s’aniran definint i concretant properament, per a associacions d’ajut social de la localitat, perfilant un nou tipus d’acció, en paraules del President Joan Franquesa “que pugui ajudar de manera molt directa a la societat en la que estem i a la que ens devem”.

Les noves tecnologies també han estat presents a la Junta amb la demostració de la nova aplicació “WUPCity” per a dispositius mòbils, que serveix de plataforma per a que l’Associació pugui donar a conèixer la seva agenda d’activitats i esdeveniments a tots els seus usuaris, rebent alertes i facilitant la interacció amb informació de la xarxa. El llançament oficial està previst de cara al pròxim mes de novembre, a partir de llavors es podrà descarregar l’aplicació des de la pròpia pàgina web de Sant Cugat Empresarial.

 

JD-14Octubre