Aquest dimecres s’ha celebrat en sessió ordinària la reunió de la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial, a les instal·lacions d’Esade Creapolis. Durant la mateixa s’han ultimat els darrers preparatius de la nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, que se celebrarà el proper dijous 17 de novembre a les instal·lacions del QGAT Restaurant, Events & Hotel, sota el títol ‘Geoestratègia i Empresa’.

Tribuna SCE Geostratègia i empresa

El fòrum empresarial comptarà amb les ponències del Director Adjunt de La Vanguardia, Enric Juliana; de la Redactora d’Internacional de Catalunya Ràdio, Cèlia Cernadas; i del Director del CIDOB (Barcelona Centre for International Affairs), Pol Morillas, que debatran qüestions de geoestratègia i relacions internacionals, que tenen un impacte directe en l’activitat de les empreses. L’acte estarà moderat pel periodista, Jofre Llombart.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS

Més sobre el Tribuna Sant Cugat Empresarial

Els Tribuna Sant Cugat Empresarial són un fòrum de coneixement a través del qual es debaten temes empresarials i econòmics, en sentit ampli, dues vegades a l’any. En les darreres edicions s’han abordat temes de gran interès com l’economia i biotech, la indústria i la logística 4.0, esport i economia global, el talent a les empreses, les perspectives del sector immobiliari a Catalunya, el transport i la sostenibilitat, o els reptes energètics que té Catalunya.