Més de quaranta entitats i associacions empresarials del territori, entre elles Sant Cugat Empresarial, s’han concentrat aquest dimarts a la rotonda de connexió entre la B40 i la B120, amb l’objectiu de mostrar el nostre malestar amb els reiterats incompliments en la finalització de les obres del tram Terrassa-Abrera, i tornar a reclamar públicament a l’actual Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana una data concreta de finalització d’aquest tram, un compromís ferm i una promesa creïble per a les entitats, empreses i ciutadans que viuen i treballen al territori.

La B-40 apareix en tots els plans territorials i d’infraestructura des de l’any 1968 (el primer compromís del Ministeri va ser tenir la infraestructura operativa el 1996). Desenes d’anys després aquesta infraestructura, de molta importància per al teixit empresarial i econòmic del territori, encara no està acabada.

La connexió entre el Baix Llobregat i el Vallès a través de la Ronda suposa una actuació fonamental per articular una xarxa viària competitiva d’acord a les necessitats del sistema productiu local que permetria estalviar 24M d’euros a l’any per a les empreses de la zona.

Concentravió prous incompliments

Les organitzacions empresarials, entre elles Sant Cugat Empresarial, representants i/o propietaris d’empreses, organitzacions o institucions i persones a títol particular sota-signants ens adrecem al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, per traslladar la nostra queixa pels sistemàtics incompliments en la finalització de les obres del tram Terrassa-Abrera de la B40 (Ronda Vallès), i dir prou a cap nou ajornament.

MANIFEST EMPRESARIAL