Aquest dijous a les 18:30h es celebrarà al QGAT Restaurant, Events & Hotel de Sant Cugat del Vallès, una nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, sota el títol “Energia, el repte del SXXI”, que tractarà sobre quins són els reptes que tenim a Catalunya per aconseguir un posicionament energètic més competitiu.

L’esdeveniment comptarà amb les ponències de la professora d’Economia de l’IESE Business School i membre del Consell de Govern del Banc d’Espanya, Núria Mas; del CEO de Factor Energia, Emili Rousaud, de la Directora de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), Marta Morera; i del President, Conseller Delegat i CFO de RWE Renewables Iberia, Robert Navarro. L’acte estarà moderat per la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca.

El fòrum empresarial es podrà seguir en directe per streaming a través del següent enllaç: https://youtu.be/hqapVsr74HU

El Tribuna Sant Cugat Empresarial d'aquest dijous abordarà els reptes energètics del SXXI

Més sobre el Tribuna Sant Cugat Empresarial

Els Tribuna Sant Cugat Empresarial són un fòrum de coneixement a través del qual es debaten temes empresarials i econòmics, en sentit ampli, dues vegades a l’any. En les darreres edicions s’han abordat temes de gran interès com l’economia i biotech, la indústria i la logística 4.0, esport i economia global, el talent a les empreses, les perspectives del sector immobiliari a Catalunya, o el transport i la sostenibilitat.