El proper divendres 4 d’octubre, Sant Cugat Empresarial organitza juntament amb el Port de Barcelona, una jornada de Portes Obertes exclusiva per als associats de Sant Cugat Empresarial.

Durant l’acte, la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, presentarà a la delegació de Sant Cugat Empresarial les dades econòmiques que mostren el paper de motor econòmic de la instal·lació, així com els serveis i eines que es posen a disposició de les empreses per incrementar la seva competitivitat internacional. És el cas de les missions empresarials que el Port de Barcelona organitza anualment, un viatge que enguany tindrà com a destí Japó el proper mes de novembre.

Mercè Conesa també explicarà l’estratègia smart port que desenvolupa el Port de Barcelona i que es presentarà a l’Smart City Expo World Congress, la principal fira sobre ciutats intel·ligents que se celebrarà a la capital catalana del 19 al 21 de novembre. Barcelona i els ports internacionals més innovadors seran els protagonistes de ‘Smart Ports – Piers of the Future’, nou espai d’aquesta firma on es podran veure les últimes innovacions desenvolupades per aquests recintes portuaris amb l’objectiu d’avançar en matèria de sostenibilitat i innovació.