SCE-Junta-directiva-ICF-10-aniversari-smart-meetingAvui dimecres 10 de febrer ha tingut lloc una nova Junta Directiva de l’Associació Sant Cugat Empresarial, celebrada a les instal·lacions d’ESADE CREAPOLIS de Sant Cugat, a on ha destacat la presentació de ‘Sant Cugat Smart Meeting‘ als membres de la Junta per part de la Tinent d’alcaldia de Cultura, Coneixement i Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, la Directora d’Àmbit de Gestió de Cultura, Cristina Recasens, i la tècnica de turisme de l’Ajuntament, Marta de Castro.

‘Smart Meeting’ constarà de tres eixos principals sobre el que es desenvoluparà aquest nou projecte a Sant Cugat: turisme empresarial, turisme cultural i turisme esportiu, dels que es presentaran en pocs dies tots els productes destinats a cadascun d’aquests públics objectius.

“Pensem que quan parlem de la promoció de Sant Cugat, ho hem de fer de la mà del teixit empresarial” ha explicat Fortuny, com a factor positiu del paper que l’associació tindrà en aquest nou projecte turístic. “És un projecte molt vostre perquè hi heu participat”, ha ressaltat la tinent d’alcalde, sobre l’aportació realitzada per Sant Cugat Empresarial.

“Per part de l’Associació hem estat fomentant aquesta idea des de la nostra primera junta, ja fa 10 anys” ha afegit el President de l’associació, Joan Franquesa, al tractar la importància que ha tingut sempre pels seus membres la promoció i difusió del valor de la ciutat i de la seva àmplia oferta per a mots tipus de públics.

10è aniversari SCE

Amb la recent confirmació de l’assistència del Molt Honorable President de la Generalitat, Carles Puigdemont, a la celebració de l’aniversari de Sant Cugat Empresarial, aquest esdeveniment ha estat un cop més present a la taula de la Junta Directiva, com a voluntat d’impulsar-ho al màxim nivell possible i al que hi dediquen part del seu esforç a aquest tipus d’activitat tots els seus components.

L’acte del 10è aniversari tindrà un concert protagonitzat per l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat com a element principal, després del qual tindrà lloc un sopar relacional al que el networking estarà molt present.

Entitat col·laboradora de l’Institut Català de Finances

Entre d’altres temes que s’han tractar a la reunió, s’ha explicat el fet de que l’associació Sant Cugat Empresarial i l’Institut Català de Finances (ICF) han signat un conveni de col·laboració per facilitar el finançament a les empreses.

Fruit de l’acord, Sant Cugat Empresarial exercirà d’entitat col·laboradora difonent i informant als seus clients i associats sobre els productes i instruments de finançament que l’Institut Català de Finances (ICF) posa a disposició del teixit empresarial per finançar projectes d’innovació, internacionalització, industrialització i creixement, entre d’altres.

 

SCE-Junta-directiva-ICF-10-aniversari-smart-meeting