Aquest dimecres s’ha celebrat en sessió ordinària la reunió de la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial, a les instal·lacions d’Esade Creapolis.

La mateixa ha comptat amb la visita del President del Clúster Audiovisual de Catalunya, Miquel Rutllant; i de la Directora de Cugat Mèdia i membre de la junta directiva del Clúster, Mònica Lablanca, que han presentat les principals línies estratègiques del clúster, que integra les principals empreses i institucions del sector audiovisual i multimèdia del país. El Clúster Audiovisual català vol fomentar la competitivitat, l’eficiència i la innovació per crear noves inversions, i convertir Catalunya en referència internacional creant una nova capitalitat industrial i cultural al sud d’Europa al voltant del sector audiovisual.

Sant Cugat Empresarial mostra tot el seu suport envers aquesta iniciativa que pretén fer de l’audiovisual, un dels sectors industrials, econòmics i culturals estratègics del país.

Servei d’Empresa de l’Ajuntament de Sant Cugat

La reunió de la Junta Directiva també ha comptat amb la presència de la Directora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Ocupació, Anna Álvarez; i la Coordinadora de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa, Esther Samon, que han exposat l’estructura organitzativa del Servei d’Empresa de l’Ajuntament de Sant Cugat, i els seus eixos principals: l’Oficina d’Atenció a l’Empresa, l’impuls del territori, i els programes d’emprenedoria. En aquest sentit, Sant Cugat Empresarial organitzarà properament un programa de suport i mentoring a emprenedors i start-ups, que comptarà amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat.

La trobada ha posat de relleu la bona entesa entre l’associació i el consistori santcugatenc, amb el compromís de seguir treballant conjuntament totes aquelles propostes que permetin generar un major i millor desenvolupament econòmic per al teixit empresarial local, i per continuar posicionant la ciutat com a pol d’atracció empresarial, d’innovació i talent.

Assemblea General

 Finalment, la Junta Directiva ha ultimat els darrers detalls de l’Assemblea General Anual, la jornada corporativa de l’associació, que reunirà el proper 31 de març a les 18h al QGAT Restaurant, Events & Hotel, els directius de les empreses associades i on es procedirà al balanç de l’activitat desenvolupada l’any anterior.