Aquest dimecres s’ha celebrat en sessió ordinària la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial, a les instal·lacions d’Esade Sant Cugat. La mateixa ha comptat amb la presència de l’alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès.

El nou alcalde ha destacat el paper de Sant Cugat Empresarial, com ‘l’interlocutor del món econòmic i empresarial de la ciutat’.

Durant la trobada, els membres de la Junta Directiva han pogut traslladar al nou alcalde, les propostes empresarials per a l’impuls de l’economia santcugatenca, i han pogut escoltar les línies de treball del nou govern municipal.

La reunió també ha servit per refermar la voluntat de col·laboració i visualitzar les sinergies entre l’àmbit empresarial i el sector públic de Sant Cugat.

Tant l’alcalde com els membres de la Junta Directiva han coincidit en la necessitat de treballar conjuntament, amb l’ambició de seguir posicionant la ciutat com a pol d’atracció empresarial, de talent i d’innovació del país.

Sant Cugat Empresarial rep la visita de l’alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, en la primera junta directiva del curs

 

Nit del Soci de Sant Cugat Empresarial

A la reunió també s’han ultimat els darrers detalls de la nova edició de la Nit del Soci, que tindrà lloc el proper dijous 28 de setembre a Casa Fuster Masia Sant Cugat, on es reconeixerà la trajectòria de quatre empreses associades que han realitzat accions rellevants a la ciutat, amb impacte en el territori, en l’àmbit de la tecnologia, la innovació i la sostenibilitat social. Les companyies reconegudes seran Cugat Natura (FIATC Residències), VIA Empresa, Boehringer Ingelheim i Roche Diagnostics.

Durant la vetllada també es reconeixerà la trajectòria empresarial de l’empresa  associada Moventia, especialitzada en el sector de la mobilitat, que enguany celebra el seu centenari.