logo IWCEl proper dimarts 21 d’abril se celebra l’Ideas World Cup, el primer campionat mundial d’idees coincidint amb el Dia Mundial de la Creativitat.

Hi participen 30 ciutats de 13 països, competint per generar més idees, en un brainstorming sobre cinc temes que preocupen a la societat. Ideas World Cup no tan sols generarà idees, sinó que aportarà solucions als principals reptes de la humanitat en el marc de decenes d’esdeveniments que se celebraran al mateix temps a tot el planeta i que conformarà la major festa de la creativitat i la innovació dels darrers temps.

La ciutat de Sant Cugat del Vallès ha decidit participar en aquest repte amb un tema que és estratègic: les Smart Cities, Les ciutats que aprofiten les millores tecnològiques per a ser més eficients, reduir l’empremta ambiental i avançar cap a noves formes de govern.

L’activitat està organitzada per GlobalMed, conjuntament amb EsadeCreapolis i colllaboren l’Ajuntament de Sant Cugat, la Fundació Sant Cugat Actiu, Sant Cugat Empresarial i el teixit empresarial, emprenedor i educatiu de Sant Cugat. Aquesta jornada tindrà lloc el proper dimarts 21, de 9.30 a 14.00 h a l’auditori d’EsadeCreapolis i es dividirà en 5 blocs de 45 minuts, on hi haurà una breu presentació o ponència d’empreses, persones i temàtiques rellevants, seguides d’una activitat creativa en cada bloc.

Per a més informació i inscripcions

Organitza Global Med:

globalmed