El president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Ramon Talamàs, explica la importància d’aquesta responsabilitat tot recordant que “aquests tres municipis representen el 60% de la demarcació en termes VAB (valor agregat brut)”.

La Cambra de Comerç de Terrassa disposarà, per tercer mandat consecutiu, d’un delegat territorial específic per atendre i recollir les inquietuds socioeconòmiques de l’empresariat dels municipis de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat. En aquesta ocasió, el membre del Ple de la corporació encarregat de la tasca és Joan Franquesa, representat de l’Associació Sant Cugat Empresarial.

La funció del nou delegat, qui desenvoluparà una acció sobretot proactiva, serà fer seguiment de les necessitats en matèrica de promoció econòmica dels tres municipis. De manera continuada, mantindrà contacte amb l’empresariat i sector comercial per tal de recollir les inquietuds i propiciar de manera efectiva el desenvolupament de serveis i l’acompanyament per part de la Cambra de Comerç de Terrassa a empreses, comerços i autònoms.

Reunió per analitzar les potencialitats de col·laboració entre ambdues entitats

Sense anar més lluny, durant la jornada d’ahir dimecres, va tenir lloc una reunió per analitzar les potencialitats de col·laboració entre la Cambra de Comerç de Terrassa i Sant Cugat Empresarial, a benefici de les empreses dels tres municipis que configuren la delegació territorial. La vicepresidenta i gerent Concepció Curet, va ser la representant de Sant Cugat Empresarial a la trobada.

Sant Cugat Empresarial es reuneix amb la Cambra de Comerç de Terrassa per analitzar les potencialitats de col·laboració entre ambdues entitats

Delegació digital

Cal recordar que es pot accedir a la delegació digital de la Cambra de Comerç a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat a través de la web . Des d’aquest espai online, es poden dur a terme gestions i tràmits, i accedir a informació d’interès de cadascun dels tres municipis de la delegació territorial. També es pot contactar amb el delegat a través de delegacio@cambraterrassa.org.