Aquest dimecres s’ha celebrat en sessió ordinària la reunió de la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial, a les instal·lacions d’Esade Creapolis.

Durant la mateixa han quedat constituïdes sis comissions de treball, formades per membres de la junta directiva i representants del món empresarial i acadèmic, dirigides a donar resposta a les necessitats especifiques del teixit productiu i econòmic de la ciutat. Moltes d’aquestes comissions s’han tornat a reactivar després de la interrupció d’alguna d’elles com a conseqüència de la pandèmia.

D’aquesta manera, les sis comissions de treball d’aquest mandat estaran formades per la Comissió Econòmica, la Comissió d’Urbanisme, la Comissió de Formació i Empresa, la Comissió d’Empreses amb propòsits (RSC), la Comissió de Sostenibilitat, i la Comissió d’Esdeveniments.

Jornada de Responsabilitat Social Corporativa

Durant la reunió també s’han ultimat els darrers detalls de la Jornada de Responsabilitat Social Corporativa que organitzarà l’entitat el proper 10 de març a la seu de Catalònia Fundació Creactiva. L’acte constarà d’una taula rodona on s’exposaran els valors ètics en la decisió de contractar persones amb discapacitat intel·lectual, s’identificaran els valors que es reforcen tant dins com a fora de l’empresa, i les estratègies per augmentar els beneficis ètics i socials.

En la taula rodona hi participaran quatre entitats expertes en aquest àmbit: Specialisterne, CaixaBank, Icària Iniciatives Socials i Catalònia Fundació Creactiva.