La inauguració coincideix amb l’aniversari dels 15 anys de Direcció Financera Externa i els 20 d’assessorament fiscal de l’empresa.

L’empresa associada ToGrowfy inaugura una nova oficina a Esadecreapolis, el parc empresarial, d’innovació i coneixement d’Esade. L’amplitud de les noves instal·lacions possibilita que l’equip, que ha crescut de forma rellevant en els darrers mesos, comparteixi un mateix espai.

Com a líders en direcció financera externa, ToGrowfy ajuda als CEO’s inquiets a prendre les millors decisions proporcionant-los una infomació econòmica completa, fiable i a temps. I això no és possible si no va acompanyat d’una fiscalitat i legalitat òptimes. Motiu pel qual l’empresa presta tots els serveis de forma integrada i externalitzada.

En aquests moments, ToGrowfy compta amb oficines a Barcelona, Sant Cugat del Vallès, Madrid i Saragossa, quatre emplaçaments estratègics per a la companyia, la qual preveu la obertura de noves oficines en els propers mesos.

ToGrowfy, un model de negoci innovador

ToGrowfy està revolucionant el mercat amb un model de negoci innovador basat en la gestió econòmica intel·ligent que impulsa el creixement de les empreses.

Uns serveis que es recolzen en Sharing, l’ERP compartit que apareix com una solució integrada i accessible per respondre a les necessitats d’automatització i digitalització de processos que els clients de l’empresa, i del mercat en general, necessiten de manera cada vegada més urgent. En paraules d’Argelia Garcia, CEO de ToGrowfy, “des del principi vam tenir clar que un dels nostres objectius principals havia de ser donar solució a la necessitat de suport per a la transformació digital de les àrees econòmiques de les nostres empreses. I això hem fet. Sense cap dubte, amb Sharing les empreses fan un pas de gegant en la seva digitalització i gestionen més fàcilment la seva evolució i el seu creixement”.

Al mateix temps, ToGrowfy també compta amb una línia de negoci que possibilita que Directors Financers puguin emprendre sota la seva marca com a franquiciats. Aquest model de negoci va ser premiat l’any 2018 pel comitè organitzador dels Premis Frankinorte i l’Associació Espanyola de Franquiciadors A.E.F, que van concedir-li el guardó a la Franquícia més innovadora.

L’experiència de ToGrowfy, en xifres

Des dels seus inicis, ToGrowfy ha implantat en més de 400 companyies les bases per a que realitzin una gestió econòmica intel·ligent dia a dia; ha ajudat a més de 200 companyies a passar de posicions financeres febles i precàries a posicions financeres sòlides; ha assessorat prop de 1.500 processos pressupostaris d’empreses de diferents sectors i dimensions; ha revitalitzat empreses després de caure en concursos de creditors; ha dinamitzat la consciència econòmica de més de 500 directius, que han pogut descobrir com els números són la millor mesura per a conèixer els resultats del negoci i els recursos amb què es compta; ha assegurat el compliment fiscal de més de 350 companyies i ha assessorat i ofert solucions legals a més de 400 empreses, algunes d’elles cotitzades a l’Ibex 35.