Aquest nou projecte se suma als centres de negoci que tenen al Passeig de Gràcia i Portal de l’Àngel.

Networkia Business Center, operador d’espais flexibles associat a Sant Cugat Empresarial, amplia els seus actius a Barcelona amb l’obertura del nou centre d’oficines Networkia Rambla, en un edifici icònic, en una de les zones més exclusives del districte de l’Eixample.

Amb una inversió inicial que arriba als 2 milions d’euros, i ubicat a la Rambla de Catalunya, número 33, del districte de l’Eixample de Barcelona, la data d’obertura de l’espai ha tingut lloc aquest mes de març.

El workspace Networkia Rambla compta actualment amb 1.500 metres quadrats d’instal·lacions, amb l’objectiu d’assolir els 3000 metres quadrats a curt termini. Amb aquesta operació, Networkia passa a ser l’operador líder al cor emblemàtic de la Ciutat Comtal gràcies al triangle que formen els seus centres entre Portal de l’Àngel, Passeig de Gràcia i, ara, Rambla de Catalunya.

Ubicat a la icònica Casa Juncadella

La casa Juncadella, també coneguda com a Rodolf Juncadella, és l’edifici que acull aquest nou projecte. Obra de l’arquitecte Enric Sagnier el 1888, antigament va ser residencial i està inspirat en els palaus barcelonins del segle XVIII. Una voluntat que també es veu reflectida al conjunt escultòric de la part superior de la façana, obra de l’artista Pere Carbonell. A més, durant aquesta nova etapa com a centre de negocis s’exposaran a les parets una sèrie de quadres del reconegut pintor Lluis Ribas, de la seva col·lecció icones del segle XX.

Tot i que actualment l’edifici ha estat sotmès a una reforma completa de totes les instal·lacions, Networkia ha decidit mantenir l’estructura existent del lloc per minimitzar la generació de residus que solen produir-se a l’hora de dur a terme projectes d’aquest calibre. L’objectiu no és altre que reduir la petjada ecològica el màxim possible.

Compost per diferents espais singulars com phone booths, sales de juntes, formació, cabines de videoconferència, micro rooms, face to face… NBC Rambla compta amb espais verds amb l’ús de jardins verticals i plantes naturals, per aportar una gran quantitat de beneficis i avantatges dins de l’espai de treball. D’aquesta manera, l’espai cerca fomentar la concentració i disminuir l’estrès dels usuaris.

A més, de cara a aquest projecte i conscients de l’emergència climàtica que estem vivint, s’ha treballat l’acústica d’aquest espai com a element diferenciador amb panells ECOpanel by ECOcero que neixen del reciclatge d’ampolles de plàstic.

No va ser fa més de tres mesos quan la companyia associada anunciava l’obertura del seu nou centre Networkia Castellana a la capital d’Espanya. L’arribada de Networkia a Rambla suposa per a la companyia, una vegada més, consolidar una etapa de creixement que planteja dur a terme d’una manera coherent, meditada i estratègica.