Eurofragance, empresa dedicada a la creació de fragàncies, llança una sofisticada col·lecció de fragàncies específicament dissenyades per neutralitzar les males olors. Euro-MC ™ es tracta d’una tecnologia innovadora que integra i anul·la l’efecte sensorial de les molècules de la mala olor mitjançant la fragància que s’utilitzarà com ambientador.

Les primeres Euro- MC ™ Fragances han estat creades per aconseguir que l’olor a tabac quedi neutralitzat i la seva aplicació està dirigida principalment al segment de Ambientació. Segons Carlos Llorca, director de R&D&I, “la clau és la combinació específica de diferents materials de fragància que són els que aconsegueixen aquesta neutralització sensorial. La percepció de la mala olor desapareix, creant una olor harmònica, sense sobresaturació olfactiva que era el que habitualment se solia fer“.

L’equip de perfumistes i d’investigació d’Eurofragance ha desenvolupat una metodologia pròpia que estudia el comportament de les molècules que provoquen la mala olor, unint els coneixements tècnics i químics amb els de la perfumeria i el comportament de les fragàncies. D’aquesta manera, unes fragàncies úniques són capaces d’interactuar amb les males olors, proporcionant un agradable i harmònica olor. Eurofragance té previst ampliar la col·lecció amb altres sets de noves fragàncies que neutralitzaran  altres olors com l’olor del bany.

Línies pensades per als productes de Air Care

Les fragàncies llançades han estat creades per l’equip de perfumistas d’Eurofragance i aconsegueixen reduir la mala olor del tabac fins a un 76%. L’efectivitat ha estat científicament testada mitjançant un panell sensorial entrenat. Aquesta nova col·lecció permetrà la creació de productes d’ambientació que faran oblidar les olors, convertint llocs amb mala olor en llocs agradables en els quals es pugui respirar una sensació de neteja i benestar.

Woodland (Woody Hesperidic): Amb inspiració a fusta i fruites gràcies a l’essència d’aranja, sàlvia, cardamomo, ládano, molsa i fusta de cedre.

Wild Bloom (Floral Rose): Una combinació floral que inclou olor a rosos a força de llima, rosa, peonía silvestre, lliri de les valls, pachulí i sàndal.

Indigo (Floral Aromatic): Amb essència d’espígol, te oolong, pebre rosa, iris, cedre blau, caixmir.

– Luminous (Aromatic Marine): Amb essència de mandarina, espígol, sal de mar,
concordes d’aigua, ambre gris i sàndal blanc.

Tealicious (Aromatic Tea): Conté essència de taronja vermella, fulles cobertes de rosada, te verd, lliris, fusta i almesc.