Una representació de Sant Cugat Empresarial encapçalada per la vicepresidenta Concepció Curet, i per la vocal de la Junta Directiva, Sílvia Martí, han assistit aquest dimecres al vespre a l’acte de celebració del 75è aniversari de l’empresa associada Amat Immobiliaris, que ha tingut lloc a la Sala Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona.

Sant Cugat Empresarial assisteix a l’acte de celebració del 75è aniversari d’Amat Immobiliaris

L’acte ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonés, així com la dels presidents Jordi Pujol, José Montilla, Artur Mas i Quim Torra. A més, durant la commemoració també s’ha projectat un missatge enregistrat del president Carles Puigdemont des de Brussel·les.

Guifré Homedes, director general d’Amat Immobiliaris, en un emotiu discurs ha donat les gràcies a totes les generacions que han fet possible celebrar aquests 75 anys de vida de l’empresa familiar, i ha assenyalat que ‘el repte és fer seguir creixent la companyia en un sector tan complicat com és l’immobiliari’.

Sant Cugat Empresarial assisteix a l’acte de celebració del 75è aniversari d’Amat Immobiliaris

Amat Immobiliaris és una empresa familiar fundada l’any 1948 per Joan Amat i dirigida des de 1952 per la seva vídua, Concepció Amigó. Al 1990 la direcció va passar a Immaculada i Joana Amat i ja al 2010 s’incorpora la 3era generació: Guifré i Martina Homedes Amat, i Nadia Massagué Amat. Des de 2018 Guifré Homedes Amat assumeix la Direcció General d’Amat Immobiliaris. L’empresa té oficines a Barcelona, Sant Just Desvern i Sant Cugat del Vallès.