El president i conseller delegat de Roche Diagnòstics, i fins ara membre  de la Junta Directiva, substitueix en el càrrec a Joan Franquesa, que ha encapçalat l’entitat en els darrers 6 anys.

Jaume Vives ha estat escollit per unanimitat com a nou president de l’Associació Sant Cugat Empresarial fins l’any 2024, en el decurs de l’Assemblea General de l’entitat, celebrada aquest dijous a l’Auditori d’Esade Creapolis. La candidatura de Vives ha estat l’única presentada davant de la Junta Electoral, des de que el passat 21 de maig s’iniciés el procés electoral amb la comunicació directa als associats, tal com s’indica en els estatuts.

Durant la seva intervenció, el nou president ha agraït la confiança dels associats envers la Junta Directiva que encapçala, i ha marcat les línies estratègiques de l’associació per als propers tres anys. ‘Aquesta serà una junta continuista tant per les persones, com per l’esperit i el projecte que s’ha realitzat durant tots aquests anys’. Vives ha remarcat la importància de mantenir una relació fluida amb les autoritats, amb les quals aprofundir les activitats de lobby, i ‘seguir incrementant la visibilitat de Sant Cugat Empresarial en els àmbits empresarials i institucionals de Sant Cugat, del Vallès i de Barcelona’.

Jaume Vives, escollit nou president de Sant Cugat Empresarial

El màxim mandatari de Sant Cugat Empresarial ha assenyalat que un dels objectius d’aquest mandat, ‘es seguir contribuent al desenvolupament individual i empresarial dels associats mitjançant conferencies i debats, i fomentant el networking entre els socis i l’administració pública’.

Finalment, el nou president ha parlat de la importància d’establir lligams de futur entre l’escola, la universitat i l’empresa, ‘amb l’objectiu de que el món educatiu tingui una idea clara de quina és la necessitat laboral que hi ha en el món empresarial’.

Full de ruta 2021-24

Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial

La nova Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial presidida per Jaume Vives (Roche Diagnòstics), estarà formada per: Concepció Curet (Globalmed), Juanjo Martínez (Networkia), i Manel Farré (Catalana Occident), com a Vicepresidents; Juan Knuth (Wavip) com a Tresorer; Eduard Torres (Torres Advocats) com a Secretari; i Eva Blanco (HP), Santiago Sabatés (Eurofragance), Olga Velasco (Marcove), Benet Heredia (Banc Sabadell), Joana Corominas (Catalònia Fundació Creactiva), Joan Alsina (ACCESO Corporate Partners), Lluís Sisquella (Sisquella Grup) i Sílvia Martí (Moventia), com a Vocals.

Balanç del darrer mandat

Durant l’Assemblea General, el fins avui President en funcions de l’entitat, Joan Franquesa, ha realitzat un balanç del darrer mandat, marcat per la pandèmia de la Covid-19, i ha reivindicat el paper de l’associació durant tot aquest període, atenent les necessitats dels socis, i ha destacat l’organització de ‘36 activitats públiques durant l’any 2020’.

Franquesa també ha fet una retrospectiva dels darrers 6 anys de mandat, on ‘han passat moltes coses. Ningú preveia la pandèmia, ni la crisi els fets de l’1-O, o que hauríem que tractar amb 3 alcaldesses. Per tant han sigut 6 anys molt intensos, en que han passat moltes coses en aquest país, en aquesta ciutat, i en la vida associativa de Sant Cugat Empresarial. I hem aguantat, demostrant una gran fortalesa’.

Joan Franquesa, Assemblea Sant Cugat Empresarial

Finalment, Franquesa ha posat en valor la tasca realitzada per l’associació durant aquests 16 anys de vida, i l’evolució de la ciutat en aquest començament de segle, ‘on Sant Cugat ha deixat de ser una ciutat residencial, per convertir-se en un pol d’atracció de talent i ocupació d’alt valor afegit, amb la paradoxa que continua oferint més llocs de feina que la seva població activa, un fet inèdit en tota Catalunya’.

Balanç d’activitat

En la part inicial de l’acte, el tresorer Juan Knuth ha presentat el balanç de l’activitat de l’any 2020, i el pressupost per a l’exercici 2021, que ha estat aprovat per unanimitat.

Memòria Anual Activitats SCE 2020

L’Assemblea General de Sant Cugat Empresarial ha conclòs amb un còctel relacional de networking empresarial, entre els associats presents a l’acte.